Tryp Palma Bellver Hotel – Turisternas val

Tryp Palma Bellver Hotel – Turisternas val

Välkommen ner till värmen på svenskens favoritchartermål – Palma. Välkommen till ett av turisternas favorithotell.

Om Tryp Palma

Tryp Palma Bellver är ett av turisternas favorithotell. I alla fall om man ska tro det betyg som ges på hotellrecensionssidan Hotels.com. Hotellet har fått ett sammanlagt betyg på 4,1 av 5 vilket gör att de ligger bland de bättre charterhotellen. Framförallt är det läget och frukosten som får höga betyg. Det som drar ner betyget är spaavdelningen.

Även på Bookings.com får hotellet högt betyg. Detta med ett samlat genomsnittsbetyg på 8,2 av 10. Även här är det läget och frukosten som drar upp betyget. (Bokning kan ske via www.hotellpalma.se)

Hotellet Tryp Palma Bellver är beläget mycket nära havet i staden Palma de Mallorca. Samtidigt är det nära till stadskärnan med restauranger och shopping. Det tar maximalt 15 minuter att gå in till stadens city. Att hotellet har fått nästan högsta betyg gällande läge är därmed inte svårt att förstå.

Många golfintresserade väljer Palma som resmål eftersom ön bjuder på mycket fina golfbanor. Från Tryp Palma Bellver Hotel är det nära till både banan Son Vida och Son Campo. Vill man ha hjälp med bokning av bana och tid kan detta ske via receptionen.

De som vill ta sig runt på ön kan göra det via buss som utgår från staden. Eftersom taxi är betydligt billigare än i Sverige kan man även välja detta som alternativ utan att reskassan tar slut allt för fort.

En stor fördel är att alla rummen är luftkonditionerade och ljudisolerade. De har även egna privata terrasser som är underbara att sitta och äta kvällsmaten på medan man njuter av utsikten över området och havet. Alla rum har även platt-TV och internet (mot betalning).

I hotellets restaurang finns en á la carte-meny att välja på till lunch och middag. Det är även här som frukostbuffén erbjuds på morgonen.

 

Facebook Comments