Helikoptertur över Grand Canyon

Är du sugen på lite spänning i vardagen? Ska du ut och resa? Har du alltid drömt om att få prova på hur det känns att flyga helikopter? Om du har planerat att åka till Las Vegas under året och vill uppleva något verkligt spännande så kanske en helikoptertur Grand Canyon skulle vara något för dig? Att flyga helikopter är en verkligt häftig känsla och något du sent kommer glömma. Ta chansen att uppleva ett helt otroligt eroderat ökenlandskap med otroligt många olika gamla bergarter, som flera gånger har varit med på listor över världens sju underverk och som dessutom räknas som ett historiskt världsarv.

helikopter berg grand canyon

En hel upplevelse

Turen börjar med att man åker limousine från Las Vegas till flygplatsen där helikoptern avgår. Hela upplevelsen är ca 3 timmar och 30 minuter lång och själva flygningen är 45 minuter. Helikoptern flyger djupt in i Grand Canyon, med dess storslagna vyer så har du verkligen en fantastisk utsikt. Förutom Grand Canyon så kommer du flyga över West Rim, Lake Las Vegas, Lake Mead och Hoover Dam. Hoover Dam är en unik syn från luften, som går mellan bergväggarna på Grand Canyon. Det ingår dessutom en champagne-picknick, lunch, inspelad guidning i hörlurar och lågflygning över berömda Las Vegas neon strip. Den inspelade guidningen berättar under flygturen om de olika landmärkena och områdena som ni flyger över, för att kunna hänga med om vart ni är och få lite historia och fakta kring områdena. Grand Canyon har kallats världens största och äldsta historiebok, på grund av alla dess olika och väldigt gamla bergarterna som finns här, så det finns en hel del intressant att lyssna på under turen.

Den spektakulära champagne-picknicken tar plats på 3200 fot (960 meter) i det autentiska indianreservatet Indian Ramada. Under tiden du avnjuter picknicken så svarar gärna piloten på era frågor om flygningen eller omgivningen. Flygturen avslutas med en flygning över Las Vegas Strip. När ni landar väntar en limousine som tar er tillbaka till hotellet.

helikopter berg grand canyon

Välj det som passar dig

 

Man kan välja mellan flera olika avgångar under dagen och det ingår också gratis upphämtning och avlämning på ditt hotell. Allt för att underlätta för dig och för att göra upplevelsen så bekväm och rolig som möjligt. Sådana här turer är väldigt populära och biljetterna säljer slut fort så man får boka i god tid för att vara på den säkra sidan, senast två veckor innan. Upplevelsen är tillgänglig året runt så det är bara att passa på att boka in så får du garanterat en helt oförglömlig resa. Om du vill eller behöver så kan man uppgradera flygningen till en EG-130 helikopter som har mer benutrymme och mer viktkapacitet per säte.

Detta är en av de mest spännande upplevelserna som man kan göra utanför staden Las Vegas så tveka inte på att boka en sådan här oförglömlig upplevelse. För dig som har besökt Las Vegas tidigare så blir detta ett tillfälle att uppleva staden och intilliggande områden på ett helt nytt sätt. Man får valuta för pengarna och det blir ett minne för livet!

Facebook Comments