Backpacking Australien

härbackpacking australien

Australien är ett fascinerande land. Funderar du på backpacking i Australien så finns det mycket att läsa om på internet.

För att få ut så mycket som möjligt är en god planering A och O. Börja planera din resa i god tid och prata med vänner och bekanta om dina planer.
Det kommer inte dröja länge förrän du kommer få goda råd om hur landet fungerar och vad du bör se. Läs på internet så mycket fakta som möjligt, hos Australien guiden hittar du mycket matnyttig information.

Att planera sin resa är lite som att bygga ett hus. Budgeten är viktigt, det är som en grundstomme eller ryggrad i ditt planerande. Flygresan är oftast en tung post och den bör bokas så fort som möjligt för att få lägsta pris, men för den delen kan det vara bra att se över reglerna så att den är ombokningsbar om något skulle hända och dina planer förändras. Beräkna hur mycket pengar du behöver per dag för äta och bo. Kontrollera med visum och andra handlingar som kan kosta en del pengar. Nu börjar själva stommen ta form och du börjar få lite kläm på hur mycket pengar det kommer att kosta. Det är nu det roliga börjar med att planera innehållet för din resa. Du har säkert många tankar innan om vad du vill se och uppleva och det är nu de kan börja ta form på riktigt. Det är dags att börja se över resrutten och vilken väg du ska ta under din backpacking i Australien. När du kollar över din resrutt så är det en god ide att googla över varje plats du tänker besöka, kanske har de något lokalt event just när du tänker åka förbi, eller kanske du får ändra resrutten lite så att det passar in eventet som du skulle vilja uppleva på en viss plats. Vissa saker får man bara inte missa när man ändå rest så pass långt, men glöm inte bort att ta med dig en riktigt bekväm och bra backpacking ryggsäck.

Facebook Comments